Thursday, October 22, 2020
Home > Këshilla Islame > A keni probleme me sinuset? Receta prej dy përbërësve do ti eliminoje dhimbjet

A keni probleme me sinuset? Receta prej dy përbërësve do ti eliminoje dhimbjet

Nëse keni probleme me sinuset, provoni ilaçin popullor për të cilin keni nevojë vetëm prej dy përbërës.

Të gjitha që ju duhet është xhenxhefil dhe 200ml uthull molle.

Bluani xhenxhefilin dhe përzieni me uthull molle, pastaj vendosni të gjitha në një kavanoz qelqi dhe mbylleni mirë. Mbajeni në një vend që nuk është shumë i ngrohtë dhe jo e ndriçuar, në temperaturën e dhomës dhe herë pas herë shkundeni atë.

Kur keni dhimbje koke të shkaktuara nga problemet e sinusit, thjesht hapeni kavanozin dhe vendoseni hundën sipër dhe qëndroni prej 5 deri në 10 minuta.

Përsërite kete metodë dy herë në ditë, mëngjes dhe darkë, sëpaku një javë.

/Përkthim:https://www.shendeti.info/

%d bloggers like this: