Monday, October 26, 2020
Home > Lajme > Adnan Hyseni (shumica e njohim),ndihmoje në lufte si pjestar i UÇK-se ndihmoje në paqe si një humanitar i madh,tash ka nevoje për ndihmë

Adnan Hyseni (shumica e njohim),ndihmoje në lufte si pjestar i UÇK-se ndihmoje në paqe si një humanitar i madh,tash ka nevoje për ndihmë

ME MUNDESI NDIHMO & SHARE

Kjo eshte shuma deri ne kete moment 21.860€

Shuma qe duhet siguruar eshte 70.000€

Un besoj se betejen ki me fitu vllau jem ku krejt populli Shqiptar po e pret kete lajm. E veshtir qenka per vlla me kerku mbeshtetje, per ty qe dhe gjdo gje e ne gjdo moment ishe aty kur populli dhe atdheu e kerkoj. Besoj se shuma e nevojshme do arrihet shpejt se kjo shum eshte jetike per ty vlla.

Kontakto këtë nr +38649158888 (viber)

Xhirollogaria per Kosove: Adnan Hyseni

NLB 1706003034174223

Xhirollogaria jasht Vendit

Adnan Hyseni Adresa: Rr.Ramush Lajqi nr 34 Pejë Nr. postal code 30000

IBAN: XK051706003034174223

SWIFT CODE: NLPRXKPR

(Ai ndihmoje shumë nevojetar edhe Allahu e sprovoje ku tash ka nevoje për ndihmen tone )

Disa foto nga ndihma e tije ndaj të tjerve

%d bloggers like this: