Monday, October 19, 2020
Home > Këshilla Islame > BACI JAKUP PASKE “HARRU” KREJT KËTA TE XHAMIVE DHE KISHAVE BRE…!!!???

BACI JAKUP PASKE “HARRU” KREJT KËTA TE XHAMIVE DHE KISHAVE BRE…!!!???

BACI JAKUP PASKE “HARRU” KREJT KËTA TE XHAMIVE DHE KISHAVE BRE…!!!???

Jakup krasniqi :Ardhmërinë e këtij kombi ia kanë përcaktuar: Bardhylët, Agronët, Teutatë, Skënderbegët, Rilindësit, Pavarësistët e krejt deri të Adem Legjendaret e UCK-së!

Ketë duhet ta dinë të gjithë ata që shqipen e kanë gjuhë të nënës!

Reagim: Bac edhe qeta kane ba për këto troje, Baci Jakup pasi te njohe goxha burrë i paske harru edhe disa::Samitët,HoxhëTahsinët,Mulla Ymer Prizrenët, Abdylët,Ismailët Mulla Kardit, Hafiz Ali Korqët,haxhi Mulla Zekët,Azem Galicët, Shaban Polluzhët ,Shban Jasharët dhe Gjergj Fishtët ,Fan Nolët,etj.

Mulla Osmani

%d bloggers like this: