Wednesday, November 25, 2020
Home > Këshilla Islame > Behgjet Pacolli jep mbi 15 milionë euro donacione vetëm këtë vit

Behgjet Pacolli jep mbi 15 milionë euro donacione vetëm këtë vit

Behgjet Pacolli jep mbi 15 milionë euro donacione vetëm këtë vit

Sipas këshilltarit tij, Naim Murseli, Zëvendës Kryeministri i Kosovës Behgjet Pacolli jep mbi 15 milionë euro donacione vetëm brenda 2017, në fusha të ndryshme si në shëndetsi, sport, kulturë, mirëqenie sociale e tj.

Pacolli poashtu ka dhënë kontribut të veçantë në ndërtimin dhe rindërtimin e shumë xhamive në trojet shqiptare.

Allahu ja shtofte begatit

%d bloggers like this: