Tuesday, October 27, 2020
Home > Këshilla Islame > Bëni xhel në shtëpi për dhimbjet e nyjeve!

Bëni xhel në shtëpi për dhimbjet e nyjeve!

Ky xhel është përgatitur nga përbërësit e thjeshtë që çdo anvise i ka në kuzhinë. Ne duam ta ndajmë këtë recetë me ju, sepse është me të vërtetë efektive dhe ndihmon menjëherë pas aplikimit të parë …

Ne të gjithë e dimë ndjenjën e dhimbshme në nyje. Zakonisht ndjejmë dhimbjen në gjunjë, shpatulla, bërryla. Ndihemi të thyer. Pas viteve dyzetë ne besojmë se ky është një fenomen normal me plakjen. Por çfarë ndodh nëse këto dhimbje ndodhin në 25-30 vjet? A është kjo mosha e vjetër? Normalisht, shkaqet mund të jenë më shumë, trauma, mbingarkesa, thyerje, artriti, reumatizmi, por tani nuk duhet ta diskutojmë, por si ta zgjidhim këtë dhimbje në nyje.

Për përgatitjen e Xhelit ju duhet:
Mjaltë, mustardë (më së miri djegës), kripë dhe sode buke. Nga një 1 lugë gjelle prej të gjithë përbërësit. Përzieni mirë deri sa të fitohet një përzierje homogjene. Vendoseni në një kavanoz qelqi.

Aplikimi:
Aplikoni zonën me dhimbje me këtë xhel dhe mbuloni ate, domethënë vendosni një qese najloni dhe vëndoseni dicka të ngrohtë, është mirë me një shall të leshit. Pra mbajini 1.5 – 2 orë. Preferohet aplikimi para se të shkoni për të fjetur, pas heqjes së veshjeve, vendi ku ështe dhimbja të mbetet në një pozitë të qetë. Lani vendin në mëngjes.

Mos e kufizoni veten me një trajtim, përsëriteni 4-5 ditë me radhë. Ju do të ndjeni efektin pas aplikimit të parë. Përsëriteni procesin vetëm kur është e nevojshme. Xheli është i mjaftueshëm për disa ditë. Ruani atë në frigorifer.

/Përkthim:https://www.shendeti.info/

%d bloggers like this: