Blog

MËSOJI KËTO TRI GJËRA

MËSOJI KËTO TRI GJËRA Gjithmonë rikujtoji tri gjëra: Të duash, të sakrifikosh dhe të falësh. Ki kujdes nga tri të tjera: Të tradhtosh, të mashtrosh dhe të lëndosh. Mos jeto me tre njerëz: Tradhtarin, injorantin dhe mendjemadhin. Njerëzve dhurojua tri gjëra: Dashurinë, fjalën e mirë dhe korrektësinë. Dhe kur e do një njeri, hulumto në

Read More