Saturday, October 24, 2020
Home > Këshilla Islame > DIJA E DOBISHME DHE SENZACIONET

DIJA E DOBISHME DHE SENZACIONET

DIJA E DOBISHME DHE SENZACIONET

Ata që nuk dinë mëshiroji duke i mësuar. Por, bëj kujdes, i urituri nuk është mirë të ushqehet me vrull ndërsa fëmiut nuk i ipen ushqime të të rriturve. Ajo që është parimore nuk forcohet me senzacione. Nxjerrja e ndonjë informacioni nga “fundi i pusit” të historisë nuk jep mësim. Për më tepër, huton. Mos i merr në qafë njerëzit me “dije” që nuk u hyn në punë. Apo, ndoshta, kjo është mënyra për të “rënë në sy”?!

Hoxhë Ekrem Avdiu

Allahu e ruajt

%d bloggers like this: