Tuesday, October 20, 2020
Home > Këshilla Islame > Duaja kur kem dhimbje në trup! Fjalët që duhet të themi.

Duaja kur kem dhimbje në trup! Fjalët që duhet të themi.

Është e zakonshme që gjatë jetës njeriu të pësojë dhimbje në trup. Në të shumtat e rasteve njerzit hutohen dhe nuk dinë çfarë të bëjnë.
Fjalët që duhet të themi janë: Bismil-lah.(3 herë) E’udhu bil-lahi ve kudretihi min sherri ma exhidu ve uhádhiru. (7 herë)
Në emër të All-llahut. Kërkoj mbrojtjen e All-llahut me fuqinë e Tij nga e keqja e kësaj që ndiej dhe frikësohem.
Muslimi 4/1782. Allahu e di me se miri. Per me shume lajme te tjera per te shikuar na ndiqni . Allahu ju shperbleft me gjitha te mirat e beni lutje edhe per neve Allahu na shperbleft me Xhenet Amin

%d bloggers like this: