Tuesday, October 27, 2020
Home > Këshilla Islame > Elvis Naci – Lutja e mëngjesit dhe e mbrëmjes 1min (VIDEO)

Elvis Naci – Lutja e mëngjesit dhe e mbrëmjes 1min (VIDEO)

—— —– Es-Selamu Alejkum portali ynë ju paraqet videon e radhës nga Hoxha i nderuar Elvis Naçi, ku shpresojm që të ndikojm në të mirë dhe në hajr nëpërmjet këtij postimi njëashtu e lusim Allahun (subhane we teala) që ti shpërblen të gjith ata që e shpërndajnë ata që e shikojn dhe që e praktikojnë – AMIN, AMIN, AMIN …

— Për ta shikuar klikoni më poshtë:

%d bloggers like this: