Thursday, October 22, 2020
Home > Këshilla Islame > Emocionale: I Riu Tunizian I Jep Veshkën Nënës (VIDEO)

Emocionale: I Riu Tunizian I Jep Veshkën Nënës (VIDEO)

Një ngjarje shumë emocionale ka ndodhur në televizionin Arab. Një i ri Tunizian i quajtur Ali Born është shfaqur në televizion për ta bindur nënën e tij që ajo të pranojë të marrë veshkën e tij.Ai luan sportet dhe nëna frikësohej se nëse ai jep veshkën, do të ndikojë në shëndetin dhe në karrierën e tij. Pas shumë lutjeve dhe përgjërimit të djalit të saj, ajo pranoi ofertën e tij. Video është shumë emocionale. E gjitha audienca ishte në lot. Ky djalë i ri ka dhënë një shembull të mirë të sakrificës për nënën e tij që ka fituar vëmendje në tokat arabe. Per ta ndjek videon kliko linkun me psohte

%d bloggers like this: