Monday, October 19, 2020
Home > Lajme > Gjersa disa priftrinje lusin vllezrit e tyre serb per djegjen e muslimanve hoxhollaret bënë me shtëpi familjen katolike nga Gjakova(FOTO,VIDEO)

Gjersa disa priftrinje lusin vllezrit e tyre serb per djegjen e muslimanve hoxhollaret bënë me shtëpi familjen katolike nga Gjakova(FOTO,VIDEO)

 

Hoxhë Halil Kastrati me shaqatën e tij “Jetimat e Ballkanit”, kanë bërë me shtëpi edhe një familje..

Kësaj radhe hoxhë Halil Kastrati së bashku me Sevdai Radogoshin-Qumilin, i kanë dorëzuar çelësat e banesës familjes së  Marjan Bibaj nga Gjakova. Marjani së bashku me bashkëshorten e tij, Zojen dhe vajzën Gabrielën,  tash do të kenë kulm mbi kokë.

Familja e Marijan Bibaj nga Gjakova behet me shtepi te re

Emocione gezimi / E gezofshi shtepien e reFamilja 3 anetareshe e Marijan Bibaj nga Gjakova behet me shtepi te reShikoje / Shperndaje

%d bloggers like this: