Tuesday, October 20, 2020
Home > Këshilla Islame > Halil Kastrati: Desha me ja dhënë çelësin e banesës djalit të vetëm të familjes, ai më tha “kam dëshirë me hapë derën nëna se …

Halil Kastrati: Desha me ja dhënë çelësin e banesës djalit të vetëm të familjes, ai më tha “kam dëshirë me hapë derën nëna se …

Halil Kastrati: Desha me ja dhënë çelësin e banesës djalit të vetëm të familjes, ai më tha “kam dëshirë me hapë derën nëna se ka vuajtur shumë duke na rritur”

O Zot o Zot Çfar emocione e çfare gezimi

Nena me 3 femije jetima u bene me banese te re ne Lipjan

Une deshta me ja dhene çelesin me hape deren djalit te vetem te kesaj familje, ai me tha:

Halil, kam deshire me hape deren nena sepse ka vuajtur shume duke na rritur…

Allahu e dergofte në Xhenet hoxhen Halil dhe i dhashte çdo të mire për mundin qe bënë…

%d bloggers like this: