Sunday, October 25, 2020
Home > Këshilla Islame > Halil Kastrati falendëron të gjithë me këtë “poezi”

Halil Kastrati falendëron të gjithë me këtë “poezi”

Halil Kastrati falendëron të gjithë me këtë “poezi”

“Faleminderit Zot, faleminderit te gjitheve

Jetima e nevojtar, te semur e te lodhur

Kam shume gjera me ju, per te folur

Nga thellesia e zemres, i them te madhit Zot

Te ju begatoj ,ne kete dhe ne tjetren bote

Per ju bamiresa e donator kudo qe jeni

Harmoni e dashuri ne familje te keni

Zoti ju ruajt e ju falte shendet

Ju gezofte ne kete, dhe ne tjetren jete

Faleminderit qe na besoni, faleminderit qe na nderoni, faleminderit qe na vizitoni e mbi te gjitha faleminderit qe permes nesh nevojtaret i ndihmoni

Me respekt per te gjithe

Halil Kastrati

Zoti ju nderofte !”

%d bloggers like this: