Monday, October 26, 2020
Home > Lajme > Hoxhë Halil Kastrati viziton Florentin në spital dhe thotë se është gati që të nisen për Turqi!

Hoxhë Halil Kastrati viziton Florentin në spital dhe thotë se është gati që të nisen për Turqi!

Te gjithe se bashku per Florentin

Ne me aq sa patem mundesi e ndihmuam, ndihmo edhe ti !

Eshte 20 vjeçar, i rritur Jetim, tani ballafaqohet edhe me semundje te rende

Ne ishim e vizituam ne spital, tani edhe pak Florenti niset per Turqi, e gjetem te fort dhe me plote shprese per sherim

Florenti ka nevoje per ne andaj ti hapim krahet e meshires dhe ta ndihmojme ate

Zoti e sherofte

%d bloggers like this: