Tuesday, October 27, 2020
Home > Këshilla Islame > I Dërguari i All-llahut, salAll-llahu alejhi ue selem ka thënë: besimtari nuk …

I Dërguari i All-llahut, salAll-llahu alejhi ue selem ka thënë: besimtari nuk …

•••┈┈┈•✿🌾🌸🌾✿•┈┈┈•••

💎I Dërguari i All-llahut, salAll-llahu alejhi ue selem ka thënë:

” Besimtari;

📍• Nuk akuzon

📍• nuk mallkon,

📍• nuk shan dhe

📍• nuk fletë fjalë imorale.”

📙- Shënon Tirmidhiu –

•••┈┈┈•✿🌾🌸🌾✿•┈┈┈•••

http://telegram.me/AromeXhenneti

%d bloggers like this: