Thursday, October 22, 2020
Home > Këshilla Islame > Ja kush e ka realizuar foton me të famshme në botë!

Ja kush e ka realizuar foton me të famshme në botë!

“Bliss” është fotografia më e famshme në botë, të cilën e kemi parë të gjithë përdoruesit e kompjuterit duke qenë se ajo u ble dhe u përdor nga Microsoft.

Por a e dini se kush e ka shkrepur peizazhin ku shihet një kodër e gjelbër?

Fotografinë e ka realizuar fotografi Charles O’Rear.

Ai fillimisht e kishte dërguar këtë fotografi në Corbis në vitin 1996 dhe më pas Microsoft kishte blerë të drejtat e fotografisë në vitin 2000.

Tashmë fotografi është shtatëdhjetë e gjashtë vjeçar dhe ndihet i lumtur me famën që i ka dhënë kjo fotografi.

%d bloggers like this: