Sunday, October 25, 2020
Home > Këshilla Islame > Ja pae qajti Omer Muhtar kur i vdiq gruaja

Ja pae qajti Omer Muhtar kur i vdiq gruaja

Ja Pse Qajti Omar Muhtar Kur I Vdiq Gruaja

Omar el Muhtar, qajti kur i vdiq gruaja…e pyetën pse po qanë?

Sepse çdoherë që vija ne shtepi ku pushoja, gruaja ime më priste te dera dhe e ngriste derën, kur i thash pse vepron kështu dhe po mundohesh çdo herë?

Më tha: “Sa të jem gjallë do ta ngriti derën që kurrë mos ta ulesh kokën, dua që të jesh me kokën lartë deri në vdekje”

%d bloggers like this: