Monday, October 19, 2020
Home > Këshilla Islame > Ja pse qajti Omar Muhtar kur i vdiq gruaja!

Ja pse qajti Omar Muhtar kur i vdiq gruaja!

Hoxha i shehidave Omar el Muhtar, qajti kur i vdiq gruaja…e pyetën pse po qanë?

Tha sepse çdoherë që vija nga xhihadi (lufta) në tendën ku pushoja, gruaja ime më priste te dera dhe e ngriste derën, kur i thash pse vepron kështu dhe po mundohesh çdo herë?

Më tha: “Sa të jem gjallë do ta ngriti derën që kurrë mos ta ulesh kokën, dua që të jesh mekokën lartë deri në vdekje”.

%d bloggers like this: