Friday, October 23, 2020
Home > Këshilla Islame > Katër gjëra shkatërrojnë trupin – katër e forcojnë trupin

Katër gjëra shkatërrojnë trupin – katër e forcojnë trupin

Ka thënë Ibn Kajjimi
Katër gjëra shkatërrojnë trupin:
1. Brenga
2. Pikëllimi
3. Uria
4. Pagjumësia

Katër gjëra e forcojnë trupin:
1. Veshja e rrobave të buta
2. Pastrimi në banjë në këmbë
3. Ngrënia e ushqimit të ëmbël dhe të yndyrshëm
4. Nuhatja e aromave të këndshme.

Fjalë Të Urta Nga Ibn Kajjim

%d bloggers like this: