Saturday, October 24, 2020
Home > Këshilla Islame > Komandant Hoxha komenton luften e Erdoganit (nga ana e kujt është e vërteta ne tokat e Shamit), ja çka po ndodh?

Komandant Hoxha komenton luften e Erdoganit (nga ana e kujt është e vërteta ne tokat e Shamit), ja çka po ndodh?

Xhezair SHaqiri

Gabim i Erdoganit te futet ne konfliktin e Sirise.

Lufta ne Sham eshte mes Amerikes dhe Rusise.

Hadithet thone se ne kete lufte Muslimanet dote jene ne aleance me Romaket ( Amerikanet dhe Eu) e jo me Ruset.

Apo ndoshta edhe Erdogani ka zbuluar me ane te sateliteve kodrat me ari ne lumin Euferat.

Hadithet thone se kur te thahet Euferati dote dalin ne siperfaqe Ari por mos u afroni se askush nuk dotja sheh hajrin Arit.

Fundja ne Sham po ndodh çka kane paralajmëruar Hadithet e Muhamedit a s dhe mire kish qene per Erdoganin te mer mesim nga Hadithet, e jo mbas nacionalizmit.

I gjith ky arsenal i derdhun ne Sham nga Erdogani nuk ka mundesi qe besimtaret e Shamit mos te vriten.

Ne hadith jan te bekuar mulimanet e Shamit jo Erdogani apo ushtaret turk.

(Marre nga ILIRIDA.NET)

%d bloggers like this: