Saturday, October 24, 2020
Home > Lajme > Kryetari shembull që e falë sabahun e shkon në punë (foto)

Kryetari shembull që e falë sabahun e shkon në punë (foto)

Kryetari i Komunës së Hanit të Elezit, Rufki Suma, fitoi bindshëm në zgjedhjet lokale të qershorit, dhe kjo nuk ishte befasi edhe pse ai është kandidat i pavarur.

“Unë dal në punë para orës 6:00 të mëngjesit dhe palët nisin të vijnë në komunë që nga ora 7:00”, ka thënë Suma në “KTV”.

Ai ka folur edhe për ndotjen e ajrit në komunën e tij, e cila tha se vjen kryesisht nga fabrika “SharrCem”, por tha se kjo fabrikë punëson një numër të konsiderueshëm të punëtorëve dhe për këtë arsye nuk ka se çfarë të bëhet edhe aq në këtë drejtim, përcjell albinfo.ch.

“Atje ku ka gurthyes, është problem të bëhet mbrojtja e ambientit. Por, pas përfundimit të punëve, kompanitë duhet të bëjnë gjelbërimin e asaj zone, por shumë prej tyre nuk veprojnë kështu”, tha ai.

(Suma ka qenë komandant i UÇK-së për atë rajon në luten e fundit në Kosovë,është praktikant i Islamit fal 5 kohët dhe ka shkuar në Haxhë dhe umre)

Allahu e ruajt

%d bloggers like this: