Sunday, October 25, 2020
Home > Xheneti > Kukulla e Xhennetit “El Lu’beh”

Kukulla e Xhennetit “El Lu’beh”

Kukulla e Xhennetit “El Lu’beh”

Në Xhennet është një hyri, të cilën e thërrasin El Lu’beh (Kukull). Të gjitha hyritë e Xhenneteve mahniten nga bukuria e saj, e rrahin në krah dhe i thonë: Lum për ty oj Lu’beh!

Po ta dinin kërkuesit tu (këtë bukuri) do të tregoheshin shumë te zellshëm.

Në mes dy syve i shkruan: “Kush kërkon një grua sikurse unë, le të punojë sipas kënaqësisë së Zotit tim!”

|Ibn Mes’udi, Allahu qoftë i kënaqur me të|

%d bloggers like this: