Tuesday, October 27, 2020
Home > Shëndetësi > Lamtumirë Diabet: Kura pa ilaçe dhe asnjë lodhje!

Lamtumirë Diabet: Kura pa ilaçe dhe asnjë lodhje!

Thuaj lamtumirë diabetit pa drogë dhe asnjë përpjekje të veçantë!

Sot ne do t’ju tregojmë se si të përgatitni një ilaç natyral kundër diabetit i cili është efektiv dhe do ta shërojë shpejt gjendjen. Diabeti është një sëmundje që ndodh kur pankreasi nuk mund të prodhojë insulinë të mjaftueshme ose nuk mund ta përdorë siç duhet. Mungesa e insulinës në sistemin tuaj është një problem i madh dhe mund të shkaktojë pabarazi të caktuara të cilat do të ndikojnë në funksionet tuaja themelore. Megjithëse trajtimi i diabetit kërkon marrjen e insulinës për pjesën tjetër të jetës tuaj dhe sëmundja është dukshëm e pashërueshme, ky ilaç natyral do të kontrollojë nivelet tuaja të insulinës dhe do të kuruar në mënyrë efektive diabetin. Mjeti juridik është në fakt një perime e quajtur “prasi”. Ja se si ta përdorim atë kundër diabetit:

PËRBËRËSIT:

-1 pras me rrënjë

-Ujë mineral

PËRGATITJA:

Pastroni mirë prasin , pastaj vendosini në një tas me ujë mineral, duke mbuluar tërësisht atë. Lëreni përzierjen për një ditë, pastaj shtypeni pas 24 orësh dhe pini lëngun gjatë ditës tjetër. Ju do të ndiheni shumë më mirë në vetëm një ditë. Përsërisni procesin çdo ditë dhe së shpejti do ta kurosh sëmundjen.

KËSHILLA MBI PARANDALIMIN E DIABETES

-Mbani një dietë ushqimore të shëndetshme, me porcione te vogla dhe pa yndyrna apo vakte të rënda

-Ne e dimë se të gjithë janë të zënë, por ushtrimi për të paktën 30 minuta në ditë do t’ju ndihmojë të kontrolloni nivelet e sheqerit dhe të parandaloni në mënyrë efektive diabetin.

-Zvogëloni peshën tuaj

-Hani në kohë të caktuar

-Ushqimi në intervale të rregullta do t’ju ndihmojë të mbani peshën tuaj dhe nivelet e glukozës në kontroll.

-Konsumoni sa më shumë uje, sepse uji do të ndihmojë qarkullimin e gjakut në venat dhe do të rregullojë nivelet e sheqerit në gjak.

KËSHILLA MBI PARANDALIMIN E DIABETES

Hani një dietë të shëndetshme

Ushqimi i shëndetshëm nuk do të thotë që ju duhet të braktisni ushqimet tuaja të preferuara – thjesht duhet të mbani pjesën tuaj më të vogël dhe të shmangni ushqimet e mëdha dhe të rënda. Një dietë e ulët në yndyrë dhe carbs është ideale kundër diabetit.

USHTRIMI

Ne e dimë se të gjithë janë të zënë, por ushtrimi për të paktën 30 minuta në ditë do t’ju ndihmojë të kontrolloni nivelet e sheqerit dhe të parandaloni në mënyrë efektive diabetin. Gjeni ca kohë në orarin tuaj të zënë dhe stërvitje në mënyrë që të jeni më të shëndetshëm.

Zvogëloni peshën tuaj

Ka një lidhje përfundimtare midis diabetit dhe mbipeshës, prandaj sigurohuni që të heqësh disa kile për të mbajtur qëndrueshmërinë e niveleve të glukozës. Nëse jeni mbipeshë, pankreasi do të prodhojë më shumë glukozë që do të rezultojë me diabet.

Hani në kohë të caktuar

Ushqimi në intervale të rregullta do t’ju ndihmojë të mbani peshën tuaj dhe nivelet e glukozës në kontroll.

DRINK PLENTY OF WATER

Uji do të ndihmojë qarkullimin e gjakut në venat dhe do të rregullojë nivelet e sheqerit në gjak.

%d bloggers like this: