Saturday, October 24, 2020
Home > Këshilla Islame > MËSOJI KËTO TRI GJËRA

MËSOJI KËTO TRI GJËRA

MËSOJI KËTO TRI GJËRA

Gjithmonë rikujtoji tri gjëra: Të duash, të sakrifikosh dhe të falësh.

Ki kujdes nga tri të tjera: Të tradhtosh, të mashtrosh dhe të lëndosh.

Mos jeto me tre njerëz: Tradhtarin, injorantin dhe mendjemadhin.

Njerëzve dhurojua tri gjëra: Dashurinë, fjalën e mirë dhe korrektësinë.

Dhe kur e do një njeri, hulumto në të tri gjëra: Sinqeritetin, ndershmërinë dhe besnikërinë.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

%d bloggers like this: