Saturday, October 24, 2020
Home > Shëndetësi > Mjekët kosovarë bëjnë historinë: Ia nxorën plumbin 20 vjeçarit pa ia prerë kraharorin

Mjekët kosovarë bëjnë historinë: Ia nxorën plumbin 20 vjeçarit pa ia prerë kraharorin

Një operacion i rrallë, madje i pari në Kosovë, është realizuar nga disa doktorë.

Ky operacion ka të bëjë me heqjen e plumbit nga kraharori, plumb i cili gjendej afër zemrës së një 20 vjeçari.

Doktor Salih Krasniqi, përmes një postimi në facebook i ka treguar edhe fotografitë se si është realizuar operacioni.

Por ky operacion, është bërë pa u prerë fare kraharori dhe ka zgjatur vetëm 19 minuta.

%d bloggers like this: