Tuesday, October 27, 2020
Home > Këshilla Islame > Naser Rafuna ka zgjedhur që të bëjë Umra në Qabe për Vitin e Ri

Naser Rafuna ka zgjedhur që të bëjë Umra në Qabe për Vitin e Ri

Aktori dhe humoristi Naser Rafuna ka zgjedh një mënyrë tjetër për të kaluar Vitin e Ri

Ai ka udhëtuar për në këtë vend të shenjtë për të kaluar “omran” apo gjysmën e haxhit.

Ai është parë në disa fotografi që ka siguruar Express, ku shihet duke u lutur. Aktori në këtë vizitë ka vizituar edhe varrin e profetit Muhamed a.s.

Ndryshe, Naser Rafuna është i njohur me rolin e tij prej Xhek Setrës në serialin që transmetohet në RTK, “Çka ka shpia”.

%d bloggers like this: