Thursday, October 22, 2020
Home > Uncategorized > Nëse dëshironi të fitoni më miliarda sevaper për një minut,atëherë thuaje këtë lutje

Nëse dëshironi të fitoni më miliarda sevaper për një minut,atëherë thuaje këtë lutje

Nëse dëshironi të fitoni më miliarda sevaper për një minut,atëherë thuaje këtë lutje

” O Zoti im,më fal mua dhe gjithë muslimanët dhe muslimanet kudo që janë”

Ty për këtë lutje të vijn sevapet për krejt muslimanet mbi rruzullin tokësor..

Allahu na falt e na mëshiroftë

Allahu e di me se miri

%d bloggers like this: