Wednesday, October 21, 2020
Home > Këshilla Islame > Një sevap që shpërblehet dhjetëfish

Një sevap që shpërblehet dhjetëfish

 

Percillet nga Abdullah bin Mes’ud se Profeti alejhi selam ka thene:

“Kush lexon nje shkronje nga Libri i Allahut ka nje sevap dhe cdo sevap shperblehet dhjetefishin e tij.

Une nuk them se elif, lam, mim (te treja se bashku) jane nje shkronje, por elifi eshte nje shkronje, lami eshte nje shkronje dhe mimi eshte nje shkronje.”

Tirmidhiu dhe thote se hadithi eshte i mire dhe i sakte.

%d bloggers like this: