Tuesday, October 20, 2020
Home > Këshilla Islame > Nuk po qaj për Çmimin e faturës …!?

Nuk po qaj për Çmimin e faturës …!?

Një 80 vjeqar , pas një infeksioni në veshët e tij e humbi pothuajse të gjith dëgjimin. Mjekët i thanë se ai duhet të futej në operacion në menyrë që ta trajtonin sëmundjën e tij. 80 vjeqari e pranoj këtë gjë dhe hyri në operacion , ai nuk dëgjonte asgjë vetëm një dhimbje të madhe në veshët e tij.

Pasi operacioni doli me sukses , plakut i erdhi fatura e operacionit, ai e mori faturën dhe filloj të qante. Kur mjekët e panë gjendjën e plakut ju afruan dhe e pyetën , pse po qan , mos është Çmimi i larte dhe nuk ke mundsi për ta paguar ?

Plaku u pergjigjë: Nuk po qaj për Çmimin e faturës , po qaj sepse Allahu ma mundësoj dëgjimin për 80 vite dhe asnjëherë nuk me dërgoj ndonjë faturë për këtë gjë.

%d bloggers like this: