Thursday, October 22, 2020
Home > Këshilla Islame > Prifti që refuzoi të falte vajzën nga mëkatet, më pas Ukrainasja shpjegon sesi e përqafoi Islamin (VIDEO)

Prifti që refuzoi të falte vajzën nga mëkatet, më pas Ukrainasja shpjegon sesi e përqafoi Islamin (VIDEO)

28-vjeçarja Ala nga Ukraina shpjegon sesi prifti e kishte refuzuar të faltet mëkatet dhe si më pas e kishte përqafuar fenë Islame, njofton Fol.

Shkova tek prifti sepse e dini ne besojmë që prifti është sikur një ndërmjetësues ndërmjet Zotit dhe teje, dikush pra duhet të qëndrojë në mes si ndërmjetësues. I thash priftit: A mund të më falësh për gabimet e mëkatet që kam bërë? Ai më tha: JO. Kjo për mua ishte sikur një thirrje në kokë dhe u befasova shumë”, thotë ish-krishterja tani e konvertuar në muslimane.

Ajo më tej shton se kur e ka thënë dëshminë (Nuk ka Zot tjetër përveç Allahut), ka filluar të qajë sepse ishte

shumë e lumtur me atë që përjetonte.

%d bloggers like this: