Wednesday, October 28, 2020
Home > Këshilla Islame > SHEMBULLI I SPROVAVE ME LAPSIN!!

SHEMBULLI I SPROVAVE ME LAPSIN!!

Nëse kalon nëpër periudha të rënda gjatë jetës tënde!

Dhe e humb baraspeshën tënde në jetë!

Dhe nga ajo ankohesh shumë!

Rikujto..

Se lapsi kur gdhendet.. ballafaqohet me dhembje të mëdha brenda kohe!

Mirëpo, pastaj bëhet më i mirë dhe më i bukur!

Kështu janë edhe sprovat dhe belat!

Ato nga ti bëjnë të jesh më i fortë, më energjik, më i mirë dhe më me iman të fortë.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

%d bloggers like this: