Wednesday, November 25, 2020
Home > Këshilla Islame > Videoja emocionale e Elvis Naçit që përloti shumë njerëz (VIDEO)

Videoja emocionale e Elvis Naçit që përloti shumë njerëz (VIDEO)

Elvis Naçi është një ndër teologët më të respektuar dhe të pëlqyer në shqiptari. Ai me ligjeratat e tij të bukura dhe shpjegimin e rrjedhshëm të tyre i bën shumë njerëz kurioz dhe i emocionon.

Në rrjetin social facebook ku ai ka qindra mijëra fansa ai publikon video nga ligjeratat që i mban në Xhaminë e Tabakëve në Tiranë por edhe në vendet tjera ku ai ftohet.

Kjo që tani e postuam është ligjerata që përloti mijëra e mijëra njerëz. Theu rekordin e pëlqimeve dhe shpërndarjes dhe vendosëm ta ndajmë bashkë me juve ta përjetoni edhe njëherë

Një mesazh rininë: Mënyra se si duhet të silleni me prindërit e juaj.

VIDEO EMOCIONALE:

%d bloggers like this: